Înființare asociații și fundații

Asociatia si fundatia reprezinta doua forme juridice pe care le poate imbraca o organizatie neguvernamentala.

Asociatia este definita ca fiind subiectul de drept constituit de trei sau mai multe persoane care, pe baza unei înţelegeri, contribuie prin cunostiinte sau prin aportul lor în muncă pentru realizarea unor activităţi în interes general, sau a unor activitati desfasurate in interesul lor personal nepatrimonial.

Fundatia este definita ca fiind subiectul de drept infiintat de una sau mai multe persoane care, in temeiul unui act juridic constituie un patrimoniu afectat in mod permanent si irevocabil, pentru realizarea unui scop de interes general sau, dupa caz, al unor colectivitati.

In cazul fundatiei, un aspect important il reprezinta patrimoniul acesteia. La data constituirii fundatiei, trebuie sa existe un patrimoniul trebuie sa includa aporturi in numerar sau in natura, a căror valoare totală să fie de cel puţin 100 de ori salariul minim brut pe economie

Echipa noastra te ajuta in redactarea actelor necesare infiintarii asociatiei/fundatiei, depunerea dosarului la judecatoria in a carei circumrscriptie teritoriala isi are sediul asociatia/fundatia si orice alt demers necesar pentru infiintarea acestora.
Muresan Consulting: Infiintam Asociatii/Fundatii in: Baia Mare, Cluj-Napoca, Oradea si Timisoara

De ce să apelezi la noi?

O altfel de consultanță

Noi dorim ca tu să-ți amintești de echipa noastră atât din punct de vedere al serviciilor de calitate pe care le oferim, dar și din punctul de vedere al comunicării și al comportamentului nostru. Astfel, noi dorim ca relația dintre noi și clienții noștri să fie una cât mai „friendly„ pentru că, în opinia noastră, aceasta reprezintă cheia unei colaborări de lungă durată și de succes.

Avantaje multiple

Oferim consultanță în mai multe orașe din țară precum: Baia Mare, Cluj-Napoca, Oradea și Timișoara, colaborând cu consilieri și avocați pregătiți pentru a rezolva orice problemă. Totodată, noi propunem o nouă strategie win-win. Prin strategia „WE GROW UP TOGHETER” dorim ca noi să fim prima ta variantă în ceea ce privește urmatoarele proceduri legate de firma ta. În acest sens, dacă ai fost mulțumit de prima noastră colaborare, la urmatoarele colaborări primești un discount de fidelitate.

Tarife corecte

Nu putem susține că avem cele mai mici onorarii de pe piață, dar te putem asigura că acestea vor fi corect stabilite, în funcție de complexitatea procedurii.

Acest site foloseste cookies si foloseste datele personale ale dumneavoastra pentru a va oferi o experienta personalizata.