Înființare PFA

Persoana fizica autorizata (PFA) reprezinta una dintre cele mai des intalnite forme de organizare prin care o persoana poate sa desfasoare activitate economica.

În continuare, o să prezentăm câteva idei despre PFA, pentru a-ți putea face o idee despre această formă de organizare:

  • costurile pentru înființarea unui PFA sunt reduse. ORC nu percepe taxa de înmatriculare a persoanei fizice autorizate.
  • PFA poate avea orice obiect de activitate cu exceptia unora pe care legea le interzice in mod expres, cu mentiunea ca este necesara dovedirea pregatirii sau experientei profesionale.
  • contabilitatea in partidă simplă. Prin urmare, ca PFA ai posibilitatea de a ține singur contabilitatea.
  • posibilitatea de a avea angajati.

Procesul de înființare a unei societăți comerciale poate deveni unul complex. Cel mai important lucru în acest sens este ideea, care reprezintă, spunem noi, fundamentul unei societăți comerciale. Totuși, de la idee până la punerea în practică în mod legal, este necesară parcurgerea mai multor pași, iar aici intervenim noi. Te ajutăm să îți înființezi PFA-ul în cel mai scurt timp posibil, astfel că nu mai trebuie să te concentrezi pe formalitățile de inregistrare a firmei, ci doar pentru alte aspecte legate de activitatea firmei.

Pentru înființarea unui PFA (persoană fizică autorizată), este necesară parcurgerea mai multor etape, precum:

  • Redactarea actelor de către noi și semnarea de către dvs.
  • Depunerea dosarului la ORC în vederea înmatriculării societății
  • Eliberarea actelor.

Muresan Consulting: Infiintam PFA in: Cluj-Napoca, Baia Mare, Oradea si Timisoara.

De ce sa apelezi la noi?

O altfel de consultanta

Noi dorim ca tu sa-ti amintesti de echipa noastra atat din punct de vedere al serviciilor de calitate pe care le oferim, dar si din punctul de vedere al comunicarii si al comportamentului nostru. Astfel, noi dorim ca relatia dintre noi si clientii nostri sa fie una cat mai „friendly„ pentru ca, in opinia noastra, aceasta reprezinta cheia unei colaborari de lunga durata si de succes.

Avantaje multiple

Oferim consultanta in mai multe orase din tara precum: Baia Mare, Cluj-Napoca, Oradea si Timisoara, colaborand cu consilieri si avocati pregatiti pentru a rezolva orice problema. Totodata, noi propunem o noua strategie win-win. Prin strategia „WE GROW UP TOGHETER” dorim ca noi sa fim prima ta varianta in ceea ce priveste urmatoarele proceduri legate de firma ta. In acest sens, daca ai fost multumit de prima noastra colaborare, la urmatoarele colaborari primesti un discount de fidelitate

Tarife corecte

Nu putem sustine ca avem cele mai mici onorarii de pe piata, dar te putem asigura ca acestea vor fi corect stabilite, in functie de complexitatea procedurii.

Pentru mai multe detalii legate de PFA →Contact

Acest site foloseste cookies si foloseste datele personale ale dumneavoastra pentru a va oferi o experienta personalizata.