Înființare SRL

Societatea cu răspundere limitată reprezintă cea mai întâlnită formă de organizare prin care poți desfașura o activitate economică.

În continuare, o să prezentăm câteva idei despre SRL, pentru a-ți putea face o idee despre această formă de organizare:

  • costurile pentru înființarea unui SRL sunt relativ mici.
  • posibilitatea autorizării oricâtor coduri CAEN dorești, nefiind necesar să se facă dovada pregătirii sau experienței profesionale în domeniul respectiv.
  • colaborarea cu un contabil în mod obligatoriu.
  • în caz de datorii, asociatul/asociații răspund în limita capitalului social.
  • radierea societății presupune o procedură complexă.

Procesul de înființare a unei societăți comerciale poate deveni unul complex. Cel mai important lucru în acest sens este ideea, care reprezintă, spunem noi, fundamentul unei societăți comerciale. Totuși, de la idee până la punerea în practică în mod legal, este necesară parcurgerea mai multor pași, iar aici intervenim noi. Te ajutăm să îți înființezi SRL-ul în cel mai scurt timp posibil, astfel că nu mai trebuie să te concentrezi pe formalitățile de inregistrare a firmei, ci doar pentru alte aspecte legate de activitatea firmei.

Pentru înființarea unui SRL (societate cu raspundere limitata), este necesară parcurgerea mai multor etape, precum:

  • Alegerea denumirii firmei. În acest sens, este necesar să veniți cu cel puțin trei propuneri pentru a verifica disponibilitatea denumirilor indicate.
  • Redactarea actelor de către noi și semnarea de către dvs.
  • Depunerea dosarului la ORC în vederea înmatriculării societății
  • Eliberarea actelor

De ce să apelezi la noi?

O altfel de consultanță

Noi dorim ca tu să-ți amintești de echipa noastră atât din punct de vedere al serviciilor de calitate pe care le oferim, dar și din punctul de vedere al comunicării și al comportamentului nostru. Astfel, noi dorim ca relația dintre noi și clienții noștri să fie una cât mai „friendly„ pentru că, în opinia noastră, aceasta reprezintă cheia unei colaborări de lungă durată și de succes.

Avantaje multiple

Oferim consultanță în mai multe orașe din țară precum: Baia Mare, Cluj-Napoca, Oradea și Timișoara, colaborând cu consilieri și avocați pregătiți pentru a rezolva orice problemă. Totodată, noi propunem o nouă strategie win-win. Prin strategia „WE GROW UP TOGHETER” dorim ca noi să fim prima ta variantă în ceea ce privește urmatoarele proceduri legate de firma ta. În acest sens, dacă ai fost mulțumit de prima noastră colaborare, la urmatoarele colaborări primești un discount de fidelitate.

Tarife corecte

Nu putem susține că avem cele mai mici onorarii de pe piață, dar te putem asigura că acestea vor fi corect stabilite, în funcție de complexitatea procedurii.

Muresan Consulting: Înființăm SRL în: Cluj-Napoca, Baia Mare, Oradea și Timișoara.

Pentru mai multe detalii legate de SRL Contact

Acest site foloseste cookies si foloseste datele personale ale dumneavoastra pentru a va oferi o experienta personalizata.